Baniervlag: herkenbaar en zichtbaar.

Banirvlaggen, ze zijn veel te zien op bedrijventerreinen en langs de weg. Dat is niet voor niets! Een baniervlag zorgt voor een razendsnelle herkenning van uw merk of identiteit. Baniervlaggen zijn flexibel in te zetten en bovendien erg duurzaam. Gaat u voor een eigen baniervlag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een baniervlag voor sterke communicatie

Baniervlaggen zijn een goede manier om een korte boodschap te communiceren. Vaak wordt dit gedaan in de vorm van een symbool, logo of leus. Ze zijn erg geschikt voor het overbrengen van een korte boodschap, vaak de uiting van een merk. Baniervlaggen zijn bovendien flexibel in te zetten en hebben een hoge attentiewaarde. Dit type vlag wordt ook weleens dundoeken genoemd en wordt meestal bedrukt op doeken van polyester vezels. Ze hangen immers het hele jaar door buiten en hebben veel te verduren. Het materiaal zorgt ervoor dat de baniervlaggen lang mee gaan.

Doorgaans wordt een baniervlag bevestigd aan een vlaggenmast of vlaggenstok. Echter zijn er speciaal voor de reclamewereld ook andere systemen ontwikkeld, die ervoor zorgen dat de vlag wordt gespannen en zo altijd leesbaar is.

Uw boodschap op een baniervlag

Heeft u een idee voor een eigen baniervlag? Wij kunnen u helpen met zowel het ontwerp als de bedrukking. Samen kijken we naar de beste manier om de boodschap over te brengen. Denk hierbij aan leesbaarheid, kleurensamenstelling en merkidentiteit. We gaan met u om de tafel om ervoor te zorgen dat we elkaar goed begrijpen en zo met de beste oplossing komen, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. We werken altijd met fullcolour bedrukking voor het beste resultaat.

VS Reklame & Design is lid van SIBON en een Erkend Signbedrijf, ook als het gaat baniervlaggen. Daarnaast werken wij met onze eigen, professionele monteurs die in het bezit zijn van een VCA certificaat.

Vindt u het tijd voor eigen (of vernieuwde) baniervlag? Laat het ons weten. Dan kijken we samen naar de beste oplossing! Neem gerust contact met ons op.

Bekijk het portfolio.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en gaat u graag met ons aan de slag? Neem dan contact met ons op.