Maak kennis met VS Reklame & Design.

Waarom VS Reklame & Design?

Met een breed scala aan productietechnieken zijn we in staat om te werken met veel verschillende soorten materialen. VS Reklame & Design zorgt voor een sterk design, efficiënte productie en is daarnaast sterk in de logistieke organisatie. Zo zorgen we voor signs en fraaie decoraties in industriële vormgeving, maar kunnen deze vervolgens ook plaatsen. Ons professionele montageteam kan in kantoren en winkels tevens XL full colour decoraties plaatsen, of buiten op grote hoogte gevel-of lichtreclame monteren. Op deze manier zijn we in staat een totaalpakket te bieden, waarbij u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Duurzaamheid staat bij VS Reklame & Design hoog in het vaandel en u kunt bij ons dan ook terecht voor projecten rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij werken met zeker hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen. Daarnaast beschikken we over XL printtechnieken met watergedragen inkt. Deze inkt voorkomt onaangename en chemische geuren, wat met name binnen een verademing kan zijn. De inkt is altijd beschikbaar in full colour en is van hoge kwaliteit.

Een samenwerking met VS Reklame & Design.

Wij gaan ten alle tijden voor een goede samenwerking. Daarom brengen we niet zomaar een offerte uit, maar willen we graag eerst met u kennismaken. Op deze manier krijgen we een goed idee van de wensen en behoeften vanuit u en kijken wij vervolgens naar wat technisch mogelijk is. Vervolgens sturen we u een vrijblijvend ontwerp, zodat er wederzijds vertrouwen ontstaat.

VS Reclame & Design is een door SIBON Erkend Signbedrijf. We werken altijd veilig conform de ARBO-richtlijnen en onze medewerkers en monteurs zijn voorzien van een VCA certificaat.

Heeft u een uitdaging rondom signing en design? Dan bent u bij VS Reklame & Design op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar uw wensen.

Een greep uit onze signing diensten.

In het kader van signing bieden wij verschillende diensten die u kunnen helpen om uw bedrijf op een juiste en representatieve manier te presenteren aan de buitenwereld.

Autoreclame & wrapping

Van een subtiel logo op uw auto, tot een volledige car wrapping van de bestelbus zorg voor veel zichtbaarheid voor uw bedrijf.

Raambelettering

Raambelettering is meer dan alleen decoratie: een effectieve en voordelige manier om je organisatie professioneel te presenteren.

Bewegwijzering

Divided their the brought blessed moving brought the called Brought so face place herb wherein.

Reclamezuilen

Darkness kind likeness said give male shall first creepeth moved, fruit whose third dry one.

Gevelreclame

Letterlijk het gezicht van uw bedrijf, daarom is een verzorgde en opvallende uitstraling erg belangrijk.

Spandoeken

Val op met een bedrukt spandoek. U vergroot uw zichtbaarheid en springt u in het oog van uw (potentiële) klanten.